Twee interessante beweringen heeft hacker MuscleNerd op zijn twitter laten weten met nieuws over de untethered iOS 4.3.1 jailbreak en ook zijn gedachten over de geruchten over het uitlekken van de exploit.

Allereerst hebben we de bevestiging dat exploit van de hacker ion1c werkt om een untethered jailbreak voor iOS 4.3.1 te realiseren, met nog een aantal zaken die nog uitgewerkt moeten worden.

Dit betekent hopelijk dat we niet lang meer hoeven te wachten op een jailbreak. Daarbij komt kijken dat we waarschijnlijk niet het gezeur van een tethered jailbreak gaan krijgen. Je hoeft met een untethered jailbreak dus niet in de buurt te zijn van een PC of Mac.
MuscleNerd verpletterd ook het gerucht dat er een ‘spion’ in de groep aanwezig was die de exploit doorlekte aan Apple. Het ging hier om een fix van de SHAtter exploit in iOS 4.3 en een meer recente exploit voor de iPad 2 jailbreak op iOS 4.3.1.
Volgens MuscleNerd zijn twitter en forum berichten was het iPhone Dev Team niet eens bezig met hetgeen waar Comex mee bezig was toen SHAtter in de maak was.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *