Na de vrijgave van iTunes 10.2 van vorige week, heeft Apple vandaag iTunes 10.2.1 voor Windows en Mac vrijgegeven. Deze versie van iTues is hoogstwaarschijnlijk meer een versie die foutjes oplost dan iets groots.

What is nieuw in iTunes 10.2.1
• Synchroniseer met je iPhone, iPad, of iPod touch met iOS 4.3.
• Verbeterde Thuis Deling. Blader en speel vanaf jouw iTunes bibliotheek met Thuis Deling op de iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 4.3.
Voor informatie van de beveiliging van deze update bezoek: support.apple.com/kb/HT1222

 
Voor degene die afhankelijk zijn van een jailbreak op de iPhone, iPad of de iPod Touch kunnen met een opgelucht hart updaten naar deze versie van iTunes zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de jailbreak niet meer werkt.
iTunes 10.2.1 zal nodig zijn om je iPad 2 te gebruiken als deze vrijgegeven is in Nederland op 25 maart, samen met iOS 4.3. Op 11 maart is hij al te koop in de VS.

Download iTunes 10.2.1 voor Windows en Mac.

4 antwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Misschien omdat je je iPhone hebt geüpdate??? iOS 4.3 is gisteren vrijgegeven. Ik hoop niet dat je toestel nu op iOS 4.3 draait.
   Als je iTunes hebt geüpdate kan je niet op miraculeuze wijze de jailbreak verwijderd hebben.

   Beantwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Eerst in Recovery mode SHSH’s laten verzamelen.
   Dan iPhone in DFU mode zetten en op Fix Recovery drukken.
   Wanneer TinyUmbrella “Allow device to reboot” zegt en greenpois0n op je iPhone staat, TinyUmbrella afsluiten en opstarten.
   Dan op Start TSS Server klikken.
   Wanneer iPhone in greenpois0n verder is geboot (dan de eerdere 1 – 4 regels), en een wit scherm geeft, iTunes opstarten en 4.2.1 installeren via shift-Restore op Windows of option-restore op de Mac.
   Geen dank.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *