We wachten nog even op de komst van iOS 7.1, want Apple heeft deze avond iOS 7.0.6 vrijgegeven. Deze update komt een maand na iOS 7.0.5 die eind januari verscheen. ios-7-0-6 Het ziet er naar uit dat Apple ook een update heeft vrijgegeven voor iOS 6 gebruikers, iOS 6.1.6. Beide updates zijn beschikbaar via Over-The-Air update. Dit kan je doen via Instellingen->Algemeen-> Sofware update of door je toestel aan te sluiten aan iTunes. Jonathan Seals heeft al bevestigd dat de jailbreak werkt met de nieuwe iOS 7 firmware.

ios7.0.6

Vanaf de buitenkant ziet het eruit dat iOS 7.0.6, welke bouwnummer 11b651 met zich meebrengt, enkel een oplossing biedt voor SSL connecties. Dit geldt voor alle toestellen die draaien op iOS 7. iOS 6.1.6 met bouwnummer 10b500 is alleen voor de iPhone 3GS en de iPod Touch 4G.

Vooralsnog is er geen officiële versie van Evasi0n beschikbaar om iOS 7.0.6 te jailbreaken. Daarom hebben we met een hex editor de buildnummers in de .exe aangepast, waardoor hij wel werkt:

Download hier de onofficiële evasion7 1.0.5 (voor iOS 7.0.6):

Windows:

https://mega.co.nz/#!A45WBKgD!OF8xyhj2qMeQlZmItJJtHgRUOpknJAf9ncvbbOHQ6P8

Mac OSX:

https://mega.co.nz/#!RtRCRYqR!X5lsWTt3nTwMsBr9fHzx9VJ6nCangGUKFrJej4b6mz8

Zodra de Evad3rs zelf Evasi0n hebben geüpdatet, zul je deze hier aantreffen:

http://evasi0n.com/

Join the Forum discussion on this post

1 reply
  1. maaike
    maaike says:

    de link voor de download voor windows doet het niet meer,er staat dat het verwijderd is zou u mij misschien een email met bijlage met het bestand kunnen sturen? ik heb ios 6.1.6 iphone 3gs

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.