Deze handleiding laat zien hoe je je toestel jailbreaked met de nieuwe jailbreaktool van Geohot, Limera1n. Dit hoort te werken op de iPhone 3gs, iPhone 4, iPod Touch 3g en iPod Touch 4g. Als je een simunlock nodig hebt moet je wachten op Greenpois0n of een update van Ultrasn0w.
Jailbreak iPhone 4

Download de Limera1n software hier.Momenteel is de sofware alleen voor Windows. Zorg dat je toestel gekoppeld is aan de computer. Dubbelklik op Limera1n en druk op Make it ra1n.
Jailbreak iPhone 4
Nu wordt je verteld dat je toestel in Recovery mode wordt gezet (herstel mode).
Jailbreak iPhone 4
iTunes verteld je wellicht met een pop-up dat een toestel is gevonden in herstel mode. Klik niet op OK, maar druk op het X (kruisje) om de pop-up te sluiten.
Jailbreak iPhone 4
Dan vertelt Limera1n dat je Home en Power tegelijk in moet drukken. Doe dit. Op dit punt vertelt Limera1n om de power knop los te laten (de knop bovenop je toestel). Kort daarna vertelt Limera1n dat je in DFU mode zit, dan mag je de Home knop ook loslaten.
Jailbreak iPhone 4
Jailbreak iPhone 4
Nu moet je even geduld hebben en dan vertel Limera1n dat je toestel gejailbreaked is! Dan is het tijd om Cydia te installeren.
Jailbreak iPhone 4
Als alles goed is gegaan zie je nu het Limera1n icoontje op je toestel staan (op je springboard). Een herstert van je toestel kan nodig zijn als je hem niet ziet. Als je het icoontje ziet moet je erop klikken en klik op Cydia en vervolgens druk je op Install rechtsbovenin. Dan laat hij zien dat Cydia wordt gedownload.
Het toestel zal opnieuw opstarten en Cydia zal toegevoegd zijn op je springboard. Een aantal keer opnieuw opstarten van je toestel kan nodig zijn….raak niet meteen in paniek!
Klik vervolgens op Cydia en je bent klaar om al je jailbreak apps weer te installeren!
Aangeraden wordt om je SHSH gegevens op te slaan met TinyUmbrella! (zie een aantal berichten terug op de homepagina).

6 antwoorden
 1. Joost
  Joost zegt:

  Heb je je toestel gekregen bij dit abonnement? Indien dat het geval is zou er niets aan de hand moeten zijn!
  Als het niet de officiële provider is van het toestel raad ik je aan te wachten op Greenpois0n.

  Beantwoorden
 2. Hugo
  Hugo zegt:

  Jailbrake op Iphone 3GS 4.2.1. uitgevoerd. Programma geeft aan jailbrake uitgevoerd te hebben, maar geen Limera1n icoontje?
  De iPhone is wel geJB, want ik heb opnieuw via iTunes gesynchroniseerd en daarbij 2 third party apps erop gezet.
  Hoe kom ik nu aan Cydia?
  Groeten,
  Hugo

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *