Zojuist is waarschijnlijk een beta van JailbreakMe 3.0 uitgelekt. Ik probeerde het op mijn iPad 2 werkend te krijgen, maar dat lukte me (nog) niet.

Zo ziet de beta er op het moment uit. Je kan er verder weinig mee doen, omdat ik denk dat er een database mist die op JailbreakMe.com wel geïnstalleerd zal zijn. Deze beta is waarschijnlijk gelekt door een prive beta tester. Je kan in ieder geval het volgende proberen:
Het enige wat je nodig hebt is een iPad die draait op iOS 4.3.3 en een internet verbinding. Een computer zal niet nodig zijn voor deze jailbreak.
Stap 1: Start Mobile Safari en navigeer naar deze website.
Stap 2: Als je dit gedaan hebt zal Safari vanzelf afsluiten, maar dat is normaal. Als het goed is zie je nu een Cydia icoontje verschijnen op je thuis scherm met een voortgangsbalk, zoals een officiële applicatie.
Stap 3: Als het Cydia icoontje verschijnt met je het toestel opnieuw opstarten. Als het toestel vervolgens opstart kan dit langer duren dan normaal. Vervolgens moet je toestel gejailbreaked zijn.
Voor andere iOS toestellen op  iOS 4.3.3, zie deze link.
Hier een video hoe je het moet doen:
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=a-u2ukWWd6A&feature=player_embedded’]
Update 1:
Het ziet er naar uit dat alle websites die JailbreakMe beta geinstalleerd hadden, offline zijn gehaald. En wellicht terecht, aangezien @comex hier circa 10 maanden aan gewerkt heeft.

3 antwoorden
  1. Henkie
    Henkie zegt:

    Ik doe het al maanden zonder SBSettings, dus dat ene avondje gaat inderdaad ook nog wel lukken.
    ..Maar daarna wordt het toch wel de hoogste tijd! haha 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *