Het nieuws op het internet van deze morgen is dat Apple zijn nieuwe update, iOS 4.3, misschien vandaag nog vrijgeeft om 18:00u.
 
Ons werd verteld door Steve Jobs, tijdens de keynote, dat de firmware niet eerder vrij zou komen dan 11 maart, dus is het moeilijk om de geruchten van deze vroege vrijgave te geloven. Apple gaf afgelopen donderdag iOS 4.3 GM vrij aan de ontwikkelaars, dus het zou een snelle opvolger zijn. We zullen zien hoe de avond uit gaat pakken, dus sta paraat voor een update en laat ons weten als je iOS 4.3 ziet verschijnen.
Desalniettemin, degene die gebruik maken van een jailbreak moeten voorzichtig zijn met het updaten naar iOS 4.3. De meest voor de hand liggende reden is het feit dat er nog geen officiële jailbreaktool voor iOS 4.3 beschikbaar is. Er zijn verschillende handleidingen op het internet te vinden die iOS 4.3 GM jailbreaken, op een handmatige manier. Echter deze jailbreaks eindigen veelal met foutmeldingen, omdat Mobile Substrate nog niet volledig geschikt is voor iOS 4.3. Een groot aantal van de jailbreak applicaties in Cydia zijn afhankelijk van Mobile Substrate, dus het is zonde van je tijd en je verliest misschien je huidige jailbreak. De enige echte nieuwe eigenschap van iOS 4.3 is de HotSpot functie. Op deze manier kan je je iPhone 4 gebruiken als modem voor bijvoorbeeld een laptop of een iPad. Maar ik weet zeker dat je inmiddels wel van MyWi hebt gehoord!
Zoals gewoonlijk, als je afhankelijk bent van een unlock of als je niet meer zonder een jailbreak wilt, update je firmware dan nog niet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *