Geohot is misschien van plan om limera1n te lanceren op 11 oktober 2010, om het 1 jarig bestaan te vieren sinds de lancering van blackra1n.


P0sixninja, die heeft gewerkt aan de greenpois0n jailbreak heeft zichzelf een deadline te geven om de jailbreak Greenpois0n te lanceren op 10/10/2010. Deze jailbreak zal alle A4 apparaten kunnen jailbreaken, untethered! Dit houdt in dat de iPhone 4, iPod Touch 4g en de iPad kunnen worden gejailbreaked. Vervolgens kan je de apparaten opnieuw opstarten zonder dat je hem aan een computer moet hangen en zonder dat de jailbreak verloren gaat. Geohot melde dat hij een exploit heeft die alle apparaten tot nu toe kan jailbreaken.
Hieronder is de afbeelding te zien van een iPhone 3gs, iPod Touch, iPad en een iPhone 4 met limera1n erop gemaakt door Geohot:

Beide jailbreaktools gebruiken verschillende exploits (kwetsbaarheden). Echter maakt Greenpois0n gebruik van een nieuwere exploit, genaamd SHAtter, terwijl Geohot zijn exploit al eerder heeft gevonden en nog steeds werkt. Geohot heeft nog niets officieel aangekondigd.
Dus voor de mensen die wachten op GameCenter, AirSharing EN Cydia….ja krijgt hoe dan ook een stukje van de taart (pie) op aankomende zondag en/of maandag. En blijkbaar heb je een groot bord nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *