Wie wil er nou geen 50GB aan gratis cloud opslag? Dropbox is prima, maar je start met een kleine 2GB aan gratis opslag. Kim Dotcom zijn nieuwe website na het sluiten van MegaUpload, genaamd MEGA klinkt met een gratis 50GB bundel stukken beter dan vele opslagdiensten. Maar werkt het wel goed? Ik kan je zeggen, het werkt perfect en ze hadden hun iOS app een aantal dagen terug ingediend!
megaios
Om jouw gratis 50GB aan opslag te krijgen moet je je registreren met een valide e-mailadres op de website. Als je dit eenmaal gedaan hebt krijg je een link om in te loggen op MEGA. Tijdens het inlogproces zul je zien dat er encryptie aangemaakt wordt dat gebaseerd is op jouw toetsslagen, muisbewegingen en wachtwoord (AES 128-bit key). Kies een sterk wachtwoord en onthoud deze goed. Want als je je wachtwoord kwijt bent, ben je je account ook kwijt. Dat komt omdat MEGA jouw wachtwoord en encryptie key niet opslaat, wat een zeer sterk punt is van de dienst.
mega.co.nz
Sinds de take-down van Megaupload is Kim Dotcom sterk tegen de Amerikaanse overheid en wil daarom privacy hoog in het vaandel zetten. Met een end-to-end encryptie methode, waarvan je zelf de encryptie (je wachtwoord) van beheerd, wil MEGA een sterke basis neerzetten. Tot op heden was er enkel de website en een Android app (en een beta Windows app), maar nu is er ook de iOS app verschenen, simpel genaamd MEGA en is ontwikkeld door MEGA Limited (mega.co.nz).
megaiosappstore
 
[asa_item id=”706857885″ more_info_text=”open in App Store…”]
Als je meer opslag ruimte wilt ben je hier aan het juist adres:
https://mega.co.nz/#pro/h1ATSSpQ 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *