We wisten al dat Microsoft hard aan het werk was om Office voor de iPad te ontwikkelen, en nu heeft The Daily het pakket in handen gekregen. Microsoft begon al met OneNote op de iPad als een voorproefje van het Office pakket. Nu gaat Microsoft direct concurreren met de iWork suite van Apple in het genre productieve applicaties.
Het interessante was dat The Daily als eerste vermeldde dat Microsoft Office naar de iPad bracht. The News Corp. digital is de eerste die een demo van de apps kan geven met een aantal foto’s. Het thema van de applicatie heeft het uiterlijk van de Metro interface, die ook verwacht wordt voor Windows 8 voor de tablets. Interessant is dat Microsoft niet van plan is om Office beschikbaar te maken op Android. We weten zeker dat Android gebruikers zich in de steek gelaten voelen.
Word, Excel en Powerpoint zijn allen aanwezig met de drie bestandstypen die bewerkt kunnen worden op het toestel met nog meer mogelijkheden die tot op heden niet bekend zijn gemaakt.
Berichten suggereren dat Microsoft bijna klaar is om Office naar de AppStore te verzenden om het pakket te gaan testen, en dat in houd dat we snel de applicatie kunnen verwachten. Als jij ook een groot fan bent van Office kan die niets anders dan perfect nieuws zijn!

Deze versie van Office voor de iPad laat maar weer zien dat Microsoft zijn producten niet alleen maar wilt uitbrengen op Windows, maar ook op andere besturingssystemen.
We vinden het lastig om niet te enthousiast te worden over Office voor iOS, maar het zal ongetwijfeld een mooie toevoeging zijn voor mensen die leven in de Office wereld.
Microsoft heeft nog geen officiële datum gegeven over wanneer de iPad versie van Office beschikbaar wordt.

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *