Op de twitter accounts van de jailbreak ontwikkelaars is weer het een en ander gaande. Een vernieuwde Cydia, nieuwe exploits, PwnageTool, een jailbreak voor de Apple TV 2G en Ultrasn0w voor de laatste baseband. MuscleNerd is weer druk aan het typen geweest op zijn twitter account. Eerst verteld hij dat Geohot een nieuwe exploit heeft gevonden. Het betreft een iboot exploit die untethered is. Deze exploit wordt echter niet gebruikt, voor het geval hij in de toekomst nodig is.
Ook vertelde MuscleNerd dat hij bezig is met Ultrasn0w (4.1). Deze zal hoogstwaarschijnlijk geimplementeerd worden in de jailbreaktool PwnageTool. Van de PwnageTool heeft hij een screenshot geplaatst. In de afbeelding is te zien dat ook de Apple TV 2G ondersteund zal worden. Op twitter laten de leden weten dat ze ‘grote plannen’ hebben met de Apple TV jailbreak. De PwnageTool maakt gebruik van de Limera1n exploit van Geohot.

Tevens is er een opzetje gemaakt voor de nieuwe Cydia. Ze zijn waarschijnlijk niet van plan om deze opzet te gebruiken, maar aanpassingen aan Cydia zijn nodig.

Ontwikkelaar Poisixninja laat weten dat zijn volgende exploit een 25kpwn zal zijn. Zijn oudere 24kpwn zal door Apple worden gedicht, maar de 25kpwn zal daardoor volgen zijn tweet ontstaan. Des te meer exploits, des te beter!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *