Met de komst van iOS 5 is iMessage niet meer weg te denken. Onder de iPhone, iPad en iPod Touch gebruikers is het een directe vervanger voor diensten zoals WhatsApp. Door jailbreak tweaks te installeren via Cydia wordt het mogelijk om iMessage uit te melken tot een volwaardig communicatiesysteem.
De SendAny tweak zorgt er voor dat je bestanden kan verzenden via iMessage. Je kan hier ook mee door je bestandssysteem bladeren om het gewenste bestand te vinden. Ook is er een koppeling naar iFile en Dropbox om ieder type bestand te zoeken en te versturen naar een ander iOS toestel met iMessage. Je kan ook bestanden verzenden naar de Message Beta op Mac OS X.

Dan is er natuurlijk het addertje onder het gras; de ontvangende partij heeft iOS en de ReceiveAny tweak nodig om de bestanden te ontvangen die normaal gesproken niet door iMessage worden ondersteund. Je kan ook bestanden ontvangen op Message Beta op Mac OS X.
Allereerst dien je SendAny te downloaden in Cydia voor een prijs van $2,99 via de BigBoss repo. Als je deze eenmaal geïnstalleerd hebt  heb je ook ReceiveAny nodig die gratis te vinden is in Cydia.
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *