Met de recente vrijgave van iOS 6 zijn veel jailbreakers terughoudend met updaten zodat ze hun favoriete tweaks kunnen blijven gebruiken. En terecht. Als we kijken op twitter valt op dat veel jailbreakers ijverig zijn om te updaten naar iOS 6, maar niet ten koste van hun jailbreak. Degene die zich in deze situatie verkeren wachten nu geduldig of ongeduldig op een iOS 6 jailbreak.
Er is echter wel nieuws dat veel van ons niet bevalt, en het gaat om de untethered jailbreak. Als koud water op onze hoop geef iOS hacker Pod2G op twitter aan dat hij niet werk aan een jailbreak voor iOS 6.

Pod2G die voornamelijk bekend is voor de Absinthe jailbreak applicatie voor iOS 5.1.1 zegt dat hij zich op dit moment concentreert op zijn baan, maar geeft niet aan dat hij in de toekomst niet betrokken zal zijn bij de iOS 6 jailbreak. Daarbij komt ook nog kijken dat JailbreakCon om de hoek ligt.
Vorige week liet iOS hacker en jailbreak ontwikkelaar Chpwn afbeeldingen zien dat hij een gejailbreakte iPhone 5 heeft. Er is geen indicatie over hoeveel tijd dit nog gaat kosten en of het een tethered of untethered jailbreak betreft. Het zou prettig zijn als Geohot weer eens in de jailbreak wereld stapt!
 

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *