Siri Opdrachten werd een belangrijke functie toen iOS 12 geïntroduceerd werd. In de jailbreak-wereld is niets te gek, dus hier kan mee gespeeld worden zodra de iOS 12 jailbreak is uitgebracht!

Een interessante teaser werd gisteren via Reddit gedeeld door iOS ontwikkelaar Samg_is_a_Ninja; een ontwikkelaar binnen het jailbreak team wat momenteel werkt aan de unc0ver jailbreak. Hij demonstreerde het gebruik van een Siri Opdracht (snelkoppeling) voor het jailbreaken en het installeren van Cydia.

 

Siri Opdrachten & Cydia

 

Kort nadat Samg_is_a_Ninja de volgende woorden uitsprak in het Engels: “Hey Siri, Installeer Cydia,” lanceerde de unc0ver app en begint de iOS 12 toestel te jailbreaken.

We kunnen in de video duidelijk zien dat na 38 stappen die door unc0ver worden uitgevoerd op iOS 12, Cydia geïnstalleerd en geopend wordt.

Hoewel een iOS 12 jailbreak nog niet uitgebracht is, verwachten we dat het echter niet lang meer duurt. Hacker en ontwikkelaar Pwn20wnd deelde onlangs nog een status update van zijn activiteiten.

Als je op dit moment op iOS 12.0-12.1.2 zit, dan wordt je geadviseerd om te blijven waar je bent. Omgekeerd, als je op iOS 12.1.3 of 12.1.4 bent, dan wordt je geadviseerd om onmiddellijk te downgraden naar iOS 12.1.1 beta 3 nu dat nog kan.

Er is geen tijdstip afgegeven wanneer unc0ver officieel iOS 12 zal ondersteunen met Cydia en Cydia Substrate, maar we houden jullie op de hoogte als het zover is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *