Sinds de beta versie van iOS 7 hebben we nog weinig gehoord van het iPhone Dev Team of van andere hackers over de iOS 7 jailbrea. Wel logisch, omdat je je geheimen niet prijs geeft voordat de definitieve versie is uitgebracht. Joshua Hill, ook bekend als P0sixninja, heeft op Twitter laten weten dat hij binnenkort veel verbazingwekkende dingen laat zien…
p0sixninja

Voor degene die P0sixninja niet kennen, hij is een bekende hacker die onder andere verantwoordelijk is voor verschillende jailbreak tools zoals Greenpois0n, Absinthe en de Evasi0n jailbreak.
Het ziet er echter naar uit dat hij refereert naar meer dan een jailbreak, omdat hij, nou..dat zegt hij gewoon. In het onderstaande Twitter bericht is dat te zien:

jailbreak p0sixninja
 
Dit is niet de eerste keer dat we zoiets van hem horen. Op zondag meldde hij dat hij de laatste tijd aan wat dingen werkt en dat er goede dingen aan zitten te komen. Hij geeft echter niet veel meer dan dat prijs. Maar waar kan hij het over hebben?
Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat hij aan een Bootrom exploit werkt, een low-level exploit die ieder toestel kan jailbreaken op iedere firmware. We kunnen speculeren, maar tot op heden blijft het daar bij.
Waar denk je dat hij het over heeft? Laat het hieronder weten.

Join the Forum discussion on this post

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *