Het Pangu Team heeft zojuist een update gegeven op hun Untethered Jailbreak voor iOS 8 t/m iOS 8.1. Gebruikers die al gejailbreaked hebben kunnen hun reis beginnen vanuit de Pangu app.
pangu logo

De update lost problemen op die te maken hadden met Cydia Substrate. Tijdens het opstarten gingen er dingen soms niet goed, het versturen van foto’s via iMessage ging niet meer goed en verschillende bugs in Safari. Het wordt aangeraden om te updaten als je al van een jailbreak voorzien bent op iOS 8.
Let op: het wordt aangeraden dat je je wachtwoord op je toestel voor even uit zet wegens eventuele opstartproblemen. Ook aan dat probleem wordt gewerkt.
Om te updaten: open de Pangu app en druk op het Manager tabblad onderaan het scherm. Daar onder het Update tabblad zie je de Pangu 8.0-8.1.x Untether update. Druk vervolgens op de pijlknop om de installatie te beginnen.
Pangu-0.2-Untethered-update
Nadat er op de Update knop gedrukt is zal het untether .deb bestand worden gedownload en je wordt gevraagd om opnieuw op te starten om de update te installeren.


De daadwerkelijke Pangu jailbreak applicatie voor de PC zal nog geupdatet moeten worden, maar we nemen aan dat dit niet lang meer zal duren. Voor nu raden we aan om nog even te wachten als je nog niet voorzien bent van een jailbreak, of om te updaten als je wel voorzien bent van een jailbreak.
Laat het ons weten: zijn de problemen bij jou opgelost na het toepassen van de jailbreak?
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *