Details zijn wat betreft de Pangu jailbreak nogal lastig om te verzamelen. Sinds de eerste versie van Pangu voor iOS 8 is er nog een update verschenen die bugs hersteld. Daarna is het nogal stil geweest.
Pangu-Yosemite-icon-1024x1024

Vandaag verbrak het team de stilte op Twitter om een update te geven over de voortgang van Cydia en de jailbreak. Er moet nog steeds veel werk gebeuren voordat alles klaar is.
Veel hebben al een werkende versie van Cydia geïnstalleerd. Maar het Pangu team heeft toegegeven dat er nogal wat werk verschoven moet worden om de compatibiliteit tussen Cydia en Pangu te verbeteren.
Pangu en Saurik werken momenteel intensief samen aan de Cydia updates en Pangu werkt er hard aan om problemen et iMessage en Safari op te lossen die gerelateerd zijn aan de jailbreak.
Schermafbeelding 2014-10-25 om 19.47.21
En dat brengt ons bij de huidige status van de jailbreak. Het ziet er naar uit dat de Pangu versie met Cydia ingebouwd nog heel even op zich laat wachten. Maar toch, beide partijen werken hier erg hard aan. Dit betekend dat er nog geen datum en tijd bekend is voor de OS X versie van Pangu.
Dit brengt wellicht een andere vraag met zich mee:
Had het Pangu Team moeten wachten met het vrijgeven van de eerste versie van de iOS 8 untethered jailbreak.
De Chinezen gebruiken Cydia niet en daarom had Cydia en zelfs OS X niet de hoogste prioriteit zoals dat wel het geval was bij andere Jailbreak teams.
Desalniettemin zijn we het Pangu team en Saurik erg dankbaar voor hun werk tot zo ver. En we weten nu dat de jailbreak uiteindelijk gaat komen op de manier zoals we dat gewend zijn. Nog even geduld!
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *