iOS 8.4.1 heeft de kwetsbaarheden gedicht waar de TaiG jailbreak gebruik van maakte. iOS 8.4.1 is inmiddels al weer een aantal dagen uit en iOS 9 ligt om de hoek. Het Pangu Jailbreak Team heeft gisteren een demo gegeven van een gejailbreakte iOS 8.4.1.
hackpwn
Het welbekende Chinese jailbreak team Pangu heeft op 21 augustus een demo gegeven waarbij te zien was dat iOS 8.4.1 op een iPhone 6 gejailbreakt kan worden. Dit toonde het team tijdens de HackPwn2015 conferentie.
ios-8-4-1-jailbreak
De informatie over de jailbreak demonstratie is geplaatst op de Chinese Weibo pagina van HackPwn. De informatie is beperkt, maar de informatie die beschikbaar en de bekendheid van het Pangu team laat zien dat iOS 8.4.1 te jailbreaken is, dit terwijl er met iOS 8.4.1 circa 40 kwetsbaarheden zijn gedicht, waaronder die van de TaiG jailbreak.
iOS 9 wordt over minder dan een maand vrijgegeven door Apple. Aangezien Pangu nieuwe kwetsbaarheden in zijn bezit heeft is de kans erg groot dat er spoedig een iOS 9 jailbreak komt zodra iOS 9 verschijnt. Dit mits Rootless geen problemen geeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *