Verrassend genoeg bracht Apple de eerste beta uit van iOS 9.3. Waarom was dit verrassend? Omdat Apple toentertijd ook nog de iOS 9.2.1 versie in beta fase had. De nieuwe iOS beta werd ook opgevolgd door watchOS 2.2, tvOS 9.2 en OS X 10.11.4. Een leuke hersenkraker voor de jailbreak-wereld.

We merkten op dat iOS 9.3 geen kleine update gaat worden. De firmware komt met nieuwe eigenschappen inclusief het vlaggenschip onder de nieuwe eigenschappen: Night Shift. Deze functionaliteit is blind gekopieerd van de jailbreaktweak f.lux. Beide hebben het doel om de temperatuur van de kleuren van het scherm aan te passen, zodat het comfortable en rustgevend is om te lezen. Daarnaast kunnen er meerdere Apple Watches gekoppeld worden aan 1 iPhone, er zijn nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars om te updaten naar nieuwe beta versies, app verbeteringen en meer.

iOS-9-3-logo

Maar voor degenen die loyaal willen zijn aan Jailbreaking; heeft iOS 9.3 voldoende nieuwe eigenschappen waardoor je een jailbreak zou opzeggen?

Er zijn een aantal dingen die je met een jailbreak kan bewerkstelligen waardoor je eigenlijk niet meer zonder een jailbreak wilt. Dingen zoals Activator, iFile, OpenSHH, Winterboard en natuurlijk de honderden thema’s die vanuit Cydia te downloaden zijn.

Het is misschien lastig om te kiezen. iOS 9.3 brengt een aantal nieuwe eigenschappen met zich mee en een aantal beveiligingsverbeteringen. Een jailbreak en Cydia kan een aantal van deze nieuwe iOS eigenschappen al in zijn aanbod hebben (en nog veel meer), en wat er niet is kan komen.

Onze vraag daarom aan jullie:

Houd je de Jailbreak of upgrade je naar iOS 9.3

View Results

Loading ... Loading ...
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.