Een nieuwe jailbreak tweak is vrijgegeven voor de iPad op Cydia voor een prijs van $ 9,99 genaamd Quasar.
Quasar is een tweak speciaal voor gejailbreakte iPads en stelt je in staat te multitasken door middel van schermen. Zoals je weet zijn er meerdere tweaks verschenen die wijzigingen doorvoeren in de manier van multitasken. De volgende video laat zien wat nou het verschil maakt met andere tweaks.
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=DA3h-IVYbrg’]
De tweak heeft nog wel een aantal bugs die weggewerkt moeten worden, maar ik heb onder de indruk van de prestaties en wat de tweak allemaal kan.
Het openen van meerdere schermen, ze verslepen en ze op het volledige scherm zetten werken goed op de iPad 2.
 

We zijn benieuwd of jij de tweak fijn vind voor het alledaagse gebruik voor op de iPad. Vind je de kleine tekst goed genoeg om nog te kunnen lezen, of gebruik je het alleen om een venster te selecteren?
 

 
Als je je vrienden wilt imponeren voel je dan vrij om deze tweak voor $9,99 te kopen via de BigBoss repo in Cydia. Als alle bugs zijn verwerkt zien we de tweak als een tweak die je echt moet hebben als je doet aan Jailbreaking. Helemaal als er een jailbreak voor de iPad 3 beschikbaar is.
De ontwikkelaar van de tweak laat weten dat hij actief bezig is met het verhelpen van bugs in de komende versie, en hij werkt ook aan het toevoegen van een bluetooth keyboard ondersteuning.


Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *