De achtervolging op de untethered jailbreak van iOS 5 is een continue achtbaanritje die startte in november 2011, en lijkt door te gaan tot deze week. De ontwikkeling ging alles behalve soepel en de ontwikkelaars moesten een aantal technische obstakels zien te overwinnen door te komen in de positie waar we ons nu in bevinden.
Met de komst van de untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 genaamd “Corona” ging de jailbreak gepaard met een aantal updates. Echter alleen iBooks was tot nu nog niet werkend bij iedereen. Daar is nu verandering in gekomen!
Een nieuwe blog post van de Franse ontwikkelaar Pod2G en een tweet van Jay Freeman, heeft laten weten dat de 1.0.5 update van Corona nu live in Cydia te vinden is die het probleem met iBooks oplost. Samen met een probleem van de Launchd socket.

Als je Corona geïnstalleerd hebt als onderdeel van jouw untethered iOS 5.0.1, ga dan naar Cydia en upgrade om iBooks te repareren. Je kan er ook voor kiezen om Redsn0w opnieuw toe te passen, waarbij je wel het “Install Cydia” vinkje weg moet vinken.

Join the Forum discussion on this post

4 antwoorden
  • Sjouke
   Sjouke zegt:

   Waarschijnlijk zal iBooks 2 gewoon werken aangezien de update een systeem code aanpast en iBooks werkt nog atlijd op de zelfde systeem code.
   (ik zeg waarschijnlijk want ik heb het niet persoonlijk getest)

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *