Voordat je dit leest, wordt niet te enthousiast, want er zitten een aantal addertjes onder het gras. Het iPhone Dev Team heeft zojuist Redsn0w geupdate om de nieuwe iOS 4.2.1 te jailbreaken. (sim)Unlockers zullen moeten wachten op andere jailbreaktools!

Op het blog van het iPhone Dev Team is zojuist de nieuwe versie van Redsn0w aangekondigd.

Update #1: redsn0w version 0.9.6b4 is now available for your 4.2.1 jailbreaking pleasure.  Please read all the above to understand what this jailbreak currently entails.
OS X
Windows

Deze versie van Redsn0w kan op twee manieren de jailbreak toepassen: tethered en untethered. Het beste scenario zou untethered zijn; het opnieuw kunnen opstarten van je toestel in jailbreakstand zonder de hulp van een PC of Mac.

Inhoudsopgave

Tethered

Dit is het minder ideale scenario, maar je bent in ieder geval wel in staat om je toestel te jailbreaken. Tethered houdt in dat je een PC of Mac nodig hebt (waar je Redsn0w op kan draaien) om je toestel opnieuw te kunnen opstarten zonder dat je je jailbreak verliest. Deze tethered jailbreak geld voor alle nieuwere toestellen:

 • iPhone 4
 • iPhone 3GS met de nieuwe bootrom
 • iPad
 • iPod Touch 4G, 3G en 2G (MC model)

Deze eigenaren hebben kortweg even pech. Ze moeten het doen met een tethered jailbreak of ze wachten op een andere jailbreaktool (Greenpois0n of Limera1n).

Untethered

Dit is het ideale scenario. Untethered houdt in dat je GEEN PC of Mac nodig hebt om je toestel opnieuw op te starten met behoud van een jailbreak. Deze untethered jailbreak geld voor de volgende toestellen:

 • iPhone 3G
 • iPhone 3GS  met de oude bootrom
 • iPod Touch 2G (non-MC model)

Kortom, we hebben voor een untethered jailbreak, voor de nieuwe toestellen, nog even geduld nodig! Unlockers moeten hoe dan ook nog even wachten.

2 antwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Nee, dit is door het feit dat een spirit jailbreak een userland jailbreak is. Dit is erg lastig te realiseren omdat er een speciale kwetsbaarheid ontdekt zal moeten worden, zoals met jailbreakme.com het geval was!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *