Het is weer zover. Het iPhone Dev Team heeft iOS 4.3.3 al untethered gejailbreaked. Dit kan gerealiseerd worden met Redsn0w of PwnageTool.


Apple liet iOS 4.3.3 afgelopen woensdag in het wild vrij, en het bleek al eerder dat de exploit voor de untethered jailbreak die @ion1c ontdekte in iOS 4.3.1, nog steeds werkt. Het is ongelooflijk dat dezelfde exploit in drie verschillende firmwares toegepast kan worden. Waarom Apple het gat nog niet heeft gedicht is tot op heden onduidelijk, maar we mogen niet klagen.
Vandaag is Redsn0w en PwnageTool voor iOS 4.3.3 vrijgegeven die het mogelijk maakt om deze untethered te jailbreaken. Ook maakt hij nog steeds gebruik van Geohot zijn Limera1n bootrom exploit om de jailbreak te injecteren. De 4.3.3 untethered jailbreak werkt op alle toestellen die iOS 4.3.3 daadwerkelijk ondersteunen, behalve op de iPad 2:

 • iPhone3GS
 • iPhone4 (GSM)
 • iPod touch 3G
 • iPod touch 4G
 • iPad1
 • AppleTV2G (v4.3 8F202)

Ook hier weer moeten simunlockers opletten niet gebruik te maken van Redsn0w, maar van PwnageTool om een custom firmware te maken die niet de baseband update.
Redsn0w 0.9.6rc15 kan je hier downloaden:

Inhoudsopgave

iPad 2 update

De iPad 2 jailbreak wordt nog steeds ontwikkeld. Verwacht niet veel publiekelijke updates en discussie, totdat hij daadwerkelijk klaar is. Het zal waarschijnlijk een userland exploit worden, die niet afhankelijk is van bootrom dumps.
Op twitter was al eerder te zien dat p0isixninja en Geohot gaan proberen deze exploit te vinden (ja Geohot!).

2 antwoorden
 1. Henkie
  Henkie zegt:

  Seems like Geohot finally got some time for the iCommunity again, after settling with the Sony Maffia..
  Good news! Really look forward to seeing an ipod2 JB 🙂

  Beantwoorden
 2. Tibor
  Tibor zegt:

  Ik wil graag Redsnow 0.9.6rc15 voor ios 4.3.3 downloaden (windows), maar er geeft een melding op de website aan dat de pagina niet te vinden is.
  Dit geeft ie ann:Page not found
  We’re sorry, but we were unable to locate the page you requested.
  Gr. Tibor

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *