ReProvision is een erg handige tweak en alternatief voor de bekende Ext3nder tweak. Beiden hebben als doel het IPA-bestand (zoals Unc0ver) automatisch te ondertekenen zodat ze niet na 7 dagen stoppen met werken.

 

 

We hebben als jailbreakers natuurlijk ook toegang tot Ext3nder en dat werkte prima op iOS 11. Nu we op iOS 12 zitten, werkt Ext3nder helaas niet meer; verdient waarschijnlijk een update. ReProvision vult dit gat voor ons op.

ReProvision werkt erg goed met apps die je al geïnstalleerd hebt met Cydia Impactor vanaf de PC/Mac en werkt erg goed met IPA bestanden die je vanaf je iOS toestel hebt gedownload.

Het uiterlijk ziet er ook prachtig uit. Het zou een standaard app van Apple zelf kunnen zijn.  Het ziet er veel mooier dan Extender en ook erg gemakkelijk in gebruik. Een minpunt is dat het maar 1 Apple account accepteert, waar Ext3nder dat wel accepteerde.

Hieronder een aantal afbeeldingen van de app in kwestie.

 

 

 

Conclusie; ReProvison ziet er erg strak uit en past zo binnen het iOS 12 uiterlijk. Het werkt vlekkeloos en kan Cydia Impactor volledig vervangen, om zodoende alles vanaf je iPhone/iPad zelf te doen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *