Onlangs meldde ik mij aan bij een site waarbij ik mijn CV kon uploaden, via de iPad. Dit moest echter wel via Safari. En zoals je weet kan je geen bestanden uploaden vanuit MobileSafari….daar is nu gelukkig verandering in gekomen.

Sinds ik Safari Upload Enabler heb geïnstalleerd via Cydia is het mogelijk om bestanden direct van mijn toestel te uploaden. Als ik nu via iFile vanuit Dropbox een bestand (zoals mijn CV.doc) download, is het mogelijk deze op een website te uploaden met behulp van Safari Upload Enabler.
Hieronder een aantal printscreens van de werkwijze:Voor deze tweak heb je uiteraard een jailbreak nodig. De laatste untethered jailbreak is voor iOS 4.3.3 met www.jailbreakme.com
De tweak is te koop in Cydia voor een bedrag van $ 1.99

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *