SemiRestore beweert dat het je in staat brengt om je toestel te herstellen zonder hem te updaten naar een nieuwe iOS versie. Dit is zeer aantrekkelijk om een aantal redenen, maar de grootste reden is dat je kan herstellen naar een iOS versie die nog te jailbreaken is (mits je nu ook op die iOS versie zit).
semirestore
Zoals je weet is Apple gestopt met het signeren van iOS 6.1.2 nadat iOS 6.1.3 was uitgebracht. iOS 6.1.2 is tot op heden de laatste versie die vatbaar is voor de Evasi0n jailbreak, dus het is een zeldzame iOS versie voor degenen die een untethered jailbreak op hun toestel willen hebben.
Om het nog wat treuriger te maken, Apple heeft het downgraden van iOS versies vrijwel onmogelijk gemaakt. Ook het herstellen van iOS 6.1.2 naar iOS 6.1.2 zelf, is niet mogelijk. Dus wat als je iPhone, iPad of iPod Touch sloom begint te worden? Wat als je je toestel moet herstellen en je wilt een jailbreak behouden?
Daar komt SemiRestore de dag goed maken! We waren nogal sceptisch aan het begin, maar de heren van iDownloadblog hebben een test versie van de software gekregen en konden het testen. Let op dat het geen volledige restore is (vandaar Semi), maar het is op dit moment de beste manier om een frisser toestel te krijgen en gebruik te blijven maken van iOS 6.1.2 met een untethered jailbreak (mits je nu ook op iOS 6.1.2 zit zoals ikzelf). Een voordeel is dat je niet hoeft te upgraden naar iOS 6.1.3 of hoger en verliest daarom niet je jailbreak.
Een handleiding heeft op dit moment helemaal geen zin, omdat de software nog niet beschikbaar is. Daarom hieronder een video van bovengenoemde website om een beeld te krijgen van de procedure:

Op dit moment zijn de ontwikkelaars op 65% met het ontwikkelen van de Windows, Mac en Linux software.
semirestorestatus
Via http://semirestore.tk/ is de status bij te houden. We houden je uiteraard op de hoogte als er belangrijke ontwikkelingen zijn.

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *