Veel eigenaren van A12(X) apparaten die hebben gewacht op de iOS 12.0-12.1.2 jailbreak, springen van vreugde op na de release van de Chimera jailbreak van het Electra Team. Een klein detail dat gemakkelijk over het hoofd gezien kan worden in het kader van dit belangrijke nieuws is dat het team Sileo officieel heeft vrijgegeven.

Zoals je zou verwachten van het nieuwe versienummer, wordt Sileo 1.0 niet langer beschouwd als een beta, maar als een officiële versie. Het Sileo Team kondigde de nieuwe versie maandagavond aan via Twitter, kort na de release van de Chimera jailbreak:

 

Mocht je je afvragen wat Sileo is, Sileo is een alternatief voor Cydia. De ontwikkelaar van Cydia, Jay Freeman ook wel Saurik genoemd, heeft aangegeven de ontwikkeling van Cydia en Substrate te stoppen. Hier zijn Coolstar en andere ontwikkelaars binnen het Sileo en Electra team op ingestapt door Sileo uit te brengen en Substitute als Substrate alternatief. Hier lees je in meer detail wat Sileo is.

Sileo 1.0 debuteert op de Chimera jailbreak en is ook beschikbaar voor bestaande Electra jailbreak-gebruikers op iOS 11.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *