Jailbreak tweaks en apps zijn te verdelen onder verschillende categorien: sommige zijn gemaakt om je het leven makkelijker te maken door obstakels die Apple heeft geplaatst te verwijderen, en er zijn tweaks en apps die functionaliteit toevoegen die Apple niet heeft geïntegreerd.


Nou…eigenlijk zijn er 3 categorien. De extra categorie zijn de eerste twee genoemde categorieën te samen. Een dergelijk jailbreak app is Appfront.
Toen Apple ons de AppStore bracht werd de deur geopend voor duizenden en duizenden apps die zich een nieuwe dimensie zou vormen voor de iPhone en ontstonden er apps die zelfs standaard apps gingen vervangen.
Neem bijvoorbeeld Skype, Viber en WhatsApp.

Alle deze apps stelt gebruikers in staat om kosteloos te bellen of om gratis ‘sms-jes’ te sturen. Er is echter 1 nadeel, dat je drie verschillende apps hebt terwijl we ze dagelijks gebruiken. Wat als we al deze disciplines aan elkaar knopen en er ‘drie in 1′ van maken? BAM!
Dan krijgen we Appfront. We knopen Skype, WhatsApp en Viber aan elkaar, stoppen ze in 1 interface zodat gebruikers daar van uit kunnen communiceren. Zie de onderstaande video om het idee te krijgen:
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=eiFlCvue_4Q’]
Appfront is beschikbaar via Cydia voor $1,99. De app werkt helaas nog niet met iOS 5, hoewel de ontwikkelaar heeft gemeld dat de app onderweg is voor iOS 5. Om de app te gebruiken moet je toestel uiteraard gejailbreakt zijn.

2 antwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Ik denk niet dat de code die de apps samenvoegt door Apple wordt toegelaten, gezien whatsapp, Skype en viber hiervoor toestemming zou moeten geven.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *