De “ontgrendel” slider knop is een van de meest kenmerkende eigenschappen van Apple’s besturingssysteem, iOS. Ook al heeft het bedrijf sinds kort het patent verkregen van de lock screen functie, degene die bekend waren met de mobiele producten van Apple herkenden het direct als ze hun iPhone, iPad of iPod Touch oppikten.
De ontwikkelaars die ook de Cydia Store hebben ontwikkeld laten er geen gras over groeien dat de iOS ervaring nog veel uitgebreider kan worden, in het algemeen ook beter. De slider, waar eigenlijk niet veel aan veranderd hoeft te worden, is zeker geen uitzondering van thema’s en tweaks. Ook de tweak SliderWith pas de gebruikerservaring aan.
Met deze tweak is het simpelweg mogelijk om de grootte van de slider aan te passen naar jouw wens. Je kan de grootte aanpassen, je kan het Apple logo tevoorschijn halen, je kan de Camera knop tevoorschijn toveren zonder te hoeven dubbelklikken op de homeknop en meer.

De tweak werk op de iPhone, iPad en iPod Touch, mits je deze uiteraard gejailbreakt hebt op iOS 5. SliderWith is gratis, dus probeer hem gerust even uit. Hij is te downloaden via de ModMyI repo.
Join the Forum discussion on this post

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *