iPhone ontwikkelaar en hacker ih8sn0w heeft zojuist Sn0wbreeze 2.2 vrijgegeven (ofwel de PwnageTool voor Windows) om een persoonlijke iOS 4.2.1 te maken. Deze maakt gebruik van de kernel exploit die ook in GreenPois0n wordt toegepast om iOS 4.2.1 untethered te maken. Het is misschien mosterd na de maaltijd, maar dat doet er niet toe.


Sn0wbreeze 2.2r1
Het hoogtepunt van de tool is “Baseband Preservation Mode”. Deze nieuwe optie zorgt ervoor dat de modemfirmware behouden wordt als geupdate wordt naar iOS 4.2.1 voor de iPhone 4, 3GS en 3G zodat nog steeds gebruik kan worden gemaakt van Ultrasn0w.
Sn0wbreeze 2.2 (1)
Ook is nieuw dat je tijdens het proces even Pac-Man kan spelen; leuk. Je hebt de keuze om te bootlogo’s aan te passen dankzij de GreenPois0n exploit. Een fix voor iBooks is ook aanwezig. Apple had namelijk code ingebouwd die kan zien of een jailbreak aanwezig is of niet. Deze code was aanwezig in iBooks.
Sn0wbreeze 2.2 (3)
Ondersteunde toestellen:

  • iPhone 4, 3GS, 3G
  • iPod Touch 4G, 3G, 2G
  • iPad

Download Sn0wbreeze 2.2 voor Windows
Download iOS 4.2.1 voor iPhone, iPad, iPod touch
Download .NET Framework 3.5 (is nodig om Sn0wbreeze uit te voeren)

1 antwoord
  1. bryanboy1997
    bryanboy1997 zegt:

    hello all I want my ipod touch 4.2.1 jailbreak with 2.2 sn0wbreeze got the software downloaded from this site but keep a file folder what do I do with it because I can not get the whole file folder in place Snowbreeze help me please

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *