Nadat PP de Mac versie voor de iOS 8.4 Jailbreak heeft vrijgegeven volgt nu gelukkig ook TaiG. TaiG bracht al eerder de jailbreak voor iOS 8.4 op Windows uit en moest even omschakelen om ook de Mac versie te ontwikkelen.
iOS84TaiGMacVersion
 

Mocht je geen Windows PC hebben of je had geen zin om een Virtuele Machine aan te maken op je Mac om een iOS toestel te jailbreaken, dan is nu je kans om iOS 8.1.3 t/m 8.4 te jailbreaken met de TaiG Jailbreaktool voor de Mac.Schermafbeelding 2015-08-02 om 11.13.06TaiG-iOS84-Mac
Eerder bracht PP al een Mac versie voor de iOS 8.4 jailbreak uit, maar volgens TaiG hadden ze de exploit gestolen van het TaiG jailbreakteam. TaiG had toentertijd nog geen Mac versie, maar enkel de Windows versie. Dat is nu verleden tijd. Met de Mac versie, momenteel versie 1.0.0, kunnen we jailbreaken vanaf de Mac. TaiG heeft deze jailbreak circa een half uur geleden ter beschikking gesteld op hun website.
TaiG-iOS84-Mac1
Schermafbeelding 2015-08-02 om 11.16.54In principe is het jailbreakproces hetzelfde als dat vanaf een Windows PC. Je kan onze handleiding gebruiken om iOS 8.4 te jailbreaken.
 

1 antwoord
 1. M
  M zegt:

  iphone 5s maar even opnieuw geïnstalleerd op de mac, aangezien ik windows niet zo vertrouw met alle virussen en dergelijke.
  jailbreak van taig gedownload voor de mac en in 2 minuutjes was het gepiept.
  had me heel wat uurtjes en stress gescheeld als de tool voor mac er eerder was geweest.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *