Eerder kondigde MuscleNerd al aan dat de vijfde dag van het WWDC een mooie dag is om een jailbreak uit te geven voor vroege iOS 5 gebruikers.
Musclenerd gaf eerder aan via twitter dat Redsn0w geupdate wordt om iOS 5 tethered te kunnen jailbreaken. Daarbij zegt hij dat de jailbreak alleen bedoelt is voor ontwikkelaars om hun jailbreak applicaties te testen op iOS 5.

De jailbreak maakt gebruik van de iBoot exploit van Geohot die ook gebruikt wordt in Limera1n. Deze exploit is niet te dichten door Apple met een software update. Dit kan alleen gedaan worden door een hardware update, zoals de iPad 2. Redsn0w voor iOS 5 beta is hier te downloaden.
Musclenerd geeft aan dat unlockers wederom niet moeten updaten met Redsn0w, omdat de baseband ook wordt geüpdate. Ook geeft hij aan dat er geen hacktivatie aanwezig is. Dit betekend dat je je UDID wel geregistreerd moet hebben als ontwikkelaar.

2 antwoorden
  1. Joost
    Joost zegt:

    Met een tethered jailbreak heb je Redsn0w, en dus een computer, nodig om je iToestel op te starten als hij is uitgegaan. Als je je itoestel niet opstart met Redsn0w (tethered) dan is je jailbreak weg, tenzij je hem de volgende keer weer tethered opstart met Redsn0w.
    Met untethered heb je gewoon nog een jailbreak als je hem zonder Redsn0w en PC/Mac opstart.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *