Zoals beloofd, heeft hacker en unc0ver ontwikkelaar Pwn20wnd de 40e beta van unc0ver v3.0.0 uitgebracht voor openbaar testen met ondersteuning voor alle pre-A12 (X) toestellen die opereren op iOS 12.0-12.1.2.

Pwn20wnd kondigde deze versie aan via Twitter. Ook werd kenbaar gemaakt dat Cydia en een bijgewerkte versie van Substrate voor alle ondersteunde apparaten gebundeld is.

 

Voor wat het waard is, A12(X) apparaten zoals de iPhone XR, XS, XS en XS Max en de iPad Pro (2018) worden nog niet ondersteund in deze versie de unc0ver jailbreaktool, maar dat zal naar verwachting veranderen zodra de “PAC” inspanningen van de hacker klaar zijn.

Wees er van bewust dat de unc0ver v3.0.0 pre-release nog steeds in beta fase is, en hoewel het misschien verleidelijk is om op dit moment te jailbreaken, raden we sterk aan om te wachten op de officiële publieke release om te voorkomen dat eventuele bugs zich manifesteren, mocht je een beginner zijn in de jailbreakwereld.

Diegenen die al gejailbreakt hebben met de unc0ver v3.0.0 pre-release worden geadviseerd om deze update zo snel mogelijk te downloaden en uit te voeren om ten volle te profiteren van de nieuwe functies en verbeteringen.

Je kan onze handleiding gebruiken om iOS 12 te jailbreaken, mocht jouw toestel ondersteund worden:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *