Zojuist heeft p0sixninja, lid van het Chronic Dev Team, een demo gegeven van een untethered jailbreak voor iOS 4.2.1.

Het is dan bijna zover! Het Chronic Dev Team heeft een demonstratie gegeven van de vernieuwd GreenPois0n jailbreaktool die in staat is iOS 4.2.1 untethered te maken.

Op twitter heeft pod2g een filmpje gepost die door posixninja is geplaatst op youtube. Het twitter bericht luid als volgt:

Op de Youtube account van p0sixninja laat hij weten dat de untethered iOS 4.2.1 jailbreak snel zal volgen en dat je de website http://www.greenpois0n.com in de gaten moet houden. Geen zorgen, daar zijn wij voor!
Op het Youtube filmpje is te zien dat hij toegang tot het internet heeft, maar er is geen WiFi icoontje te zien. Dit komt volgens pod2g door een bug die wordt verholpen.

Het bericht zal nog worden uitgebreid!

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] op de jailbreakstoel niet stil de laatste tijd. Eerder lieten we al een demo zien van een untethered versie van GreenPois0n en nu is Geohot weer aan de beurt om de geruchtenmolen te laten draaien. Volgens een interview met […]

  2. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Joost van Rekum, JailbreakingNL. JailbreakingNL heeft gezegd: Nieuw bericht – Untethered iOS 4.2.1 jailbreak met Greenpoins0n door Chronic Dev Team. Lees hier: http://bit.ly/fWSSG8 […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *