Iedereen in de jailbreak community is ijverig aan het wachten op de untethered jailbreak voor iOS toestellen die werken met iOS 5. Daarom heeft iedereen zijn ogen gericht op @pod2g; de hacker die significante vooruitgang boekt.


De hacker heeft laatst nog een videodemonstratie gegeven waarin een untethered jailbreak werd getoond op een iPod Touch 3G draaiend op iOS 5.0.1. Daarna bevestigde @pod2g dat de jailbreak ook werkt op de iPhone 4. Daarna kwamen er nog een aantal dingen voorbij op zijn blog die lieten zien dat meerdere toestellen ondersteund gaan worden.
Daarnaast liet hij weten dat hij de complete code af heeft voor zijn jailbreak voor de iPad 1, iPod Touch 4G, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G en de Apple TV 2G. De volgende stap is verder gaan met testen op deze toestellen dat de komende dagen zal gebeuren. Als hij klaar is met het testen van zijn exploit die hij bij de code van deze jailbreak gebruikte, zal zijn jailbreak klaar zijn voor alle A4 toestellen. Hieronder zijn blog post:

I just want to let you know my iPhone 4 (iOS 5.0.1) is untethered. Some progress today heh ;-)
iPad 1 5.0.1 untethered code is done, testing tomorrow with a friend’s device. Just to let you know my progress in real time.
iPhone 3GS 5.0.1 untethered code is done. Testing tomorrow also!
iPod 4G 5.0.1 untethered too ! :-) .
Apple TV 2 4.43 untethered done also. Will be able to test in some days, thanks to @firecore that’d ship me an Apple TV 2 for testing.

Het is natuurlijk goed nieuws dat de jailbreak vordert, maar niet iedereen is even enthousiast. Het is namelijk nog maar de vraag of de jailbreak ook voor A5 toestellen is zoals de iPad 2 en de iPhone 4S. We kunnen alleen maar afwachten!

15 antwoorden
 1. Miker
  Miker zegt:

  Ach man ze zijn al vanaf september bezig met die nieuwe toestellen te jailbreaken er is nu nogsteeds geen enkele vooruitgang geboekt jeeej voor de jailbreaking scene -_-“

  Beantwoorden
 2. Robbert
  Robbert zegt:

  oke! ga ik maar is doen dan 🙂 !
  ben benieuwd, heb me iphone nu 2weken dus dit word me eerste jailbreak! spannend 😛 haha
  de beta versie is ook al beschikbaar op jailbreakme.com
  snap alleen niet zo goed het werkt !

  Beantwoorden
 3. Abdoullah
  Abdoullah zegt:

  Hahah ik vind dat iedereen moet opassen met jailbreaken vooral met semi of tethered jailbreak ik kan geen aantal noemen van de mensen die ook laats de dupe zijn geworden met het updaten van de 3 g en 3gs naar ipad baseband en die hun gps of ontvangst van het netwerk zijn verloren het is een foute boel

  Beantwoorden
 4. Bas
  Bas zegt:

  @guustaaf wat een kinderachtige reactie van jou zeg.
  Als iemand zo praat en je daar aan irriteert, kun je dat best op een andere manier kenbaar maken.

  Beantwoorden
 5. Gun
  Gun zegt:

  De timing snap ik niet volledig : ik heb nu nog ipad met 4.3.2. En gejailbreaked.
  Ik heb geen shsh, die kan ik pas grabben als ik upgrade naar 5.0.1
  Als ik wacht tot de,untethered uit is, dan kan het zijn dat apple een paar uur later een nieuwe firmware uitbrengt en kan ik weer niet upgraden om te jailbreaken ? Of gaat at allemaal niet zo snel ?
  Of raden jullie aan nu al te updaten, shsh te pakken en tijdelijk ungejailbreaked voor te doen ?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *