Voor degene die met geduld wachten op de untethered jailbreak voor de iPad 2 op iOS 5.0.1 kunnen zuchten van verlichting. De tijd dat de jailbreak gaat verschijnen wordt korter en korter. Hoewel we alsnog geen bevestiging hebben hoe lang het nog duurt, wordt het met elke tweet en blogpost het nieuws hoog gehouden. Pod2G en zijn Dream Team van ontwikkelaars zijn nog druk bezig om de A5 toestellen te jailbreaken.
Als we kijken naar de hoeveelheid retweets en antwoorden op elke update, of het nu van Pod2G komt of van PlanetBeing, zijn we met zijn allen aan het wachten op de A5 bevrijding. In deze post skippen we direct naar het nieuws in plaats van kort nieuws een lang verhaal te maken.
Recente updates van de franse iOS ontwikkelaar, Pod2G, bleek eerder uit een YouTube video dat de iPhone 4S untethered te jailbreaken zal zijn op iOS 5.0.1. De video was gemaakt door een lid van het Chronic Dev Team, Dustin Howett.
Een zeer kort bericht van Pod2G met vier woorden “No more to say!” en met een afbeelding liet weten wat de huidige status is van de jailbreak.

Hoe lastig het ook is om te wachten (we moeten wel…) bewaar je geduld en leef je straks uit op Cydia!
 

Join the Forum discussion on this post

13 antwoorden
 1. Ronald
  Ronald zegt:

  Beste joost
  Kan je my aub helpen
  De jb werkt niet bij mij alle 2 niet bij cinject reset die niet bij vpn en bij absinte gaat die een klein stukje en geeft dan toepaasing niet gevonden ipad2 en iphone4s windows kan je me AUB helpen
  Mvg ronald

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *