Het is nog onbekend wanneer de jailbreak voor 5.1 klaar zal zijn, maar we kunnen er vanuit gaan dat het niet lang meer zal duren.
Bij deze een kort update video waarin de nieuwste iPad wordt getoond met een een untethered jailbreak. Dit is geen nieuwe video, maar geldt ter informatie.

Inhoudsopgave

 Update:

Ook heeft Pod2G weer van zich horen. Pod2G is lid van het Chronic Dev Team en zal daarom onder de naam van het team verschijnen. De vorige jailbreaks van het Chronic Dev Team heette Absinthe voor iOS 5.0.1 A5 toestellen en Greenpois0n voor iOS 5.0.1 voor A4 toestellen.
Pod2G meldt dat ze alle exploits hebben om een jailbreak te ontwikkelen. We nemen aan dat dit geldt voor de iPad 3 en lager draaiend op iOS 5.1. Dat betekend dus dat er een jailbreak komt voor de A4, A5 en A5X toestellen waar iOS 5.1 op geïnstalleerd is. Zie hieronder de tweet van Pod2G.

Voor een jailbreak zijn verschillende soorten kwetsbaarheden (exploits) nodig om een untethered jailbreak te realiseren. Als er een userland exploit is, kan de jailbreak geinjecteerd worden van buitenaf, bijvoorbeeld zoals jailbreakme.com. Om de sandbox van Apple te omzeilen is een kernel exploit nodig. Met de kernel exploit krijgen we volledige toegang tot de root van iOS, waardoor je als rootgebruiker apps zoals Cydia kan installeren.
Deze update betekend helaas niet dat een jailbreak snel zal volgen. Het kan nog dagen, weken of maanden duren voordat er een untethered jailbreak is ontwikkeld voor iOS 5.1.
Blijf ons volgen, als er meer bekend is zullen we dit zeker met jullie delen.

15 antwoorden
 1. Frank
  Frank zegt:

  Hallo,
  Ik heb een iPhone 4 met iOS 5.1 erop.
  Kan ik hem jailbraken met een bestaande unthetered versie 5.0.1 ?
  Alvast bedankt, groetjes Frank

  Beantwoorden
 2. Henry
  Henry zegt:

  Er is nog geen unthetered jailbreak voor de iPhone 4 met iOS 5.1! Deze informatie slaat nergens op zoals ook Simania hierboven al aan gaf. En er is verder ook nog geen nienws hierover. Jammer dat jailbreaking.nl zulk onzin nieuws plaatst er zijn volgens mij veel meer andere leuke jailbreak tweaks te melden dan dit .. 🙁

  Beantwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Als je goede ideeen hebt, stuur ons de naam van de tweak en wij maken er een artikel van.
   We kunnen ook nog meer onzin gaan schrijven in plaats van op momenten dat het nodig is.
   Kortom: maak er een community van en voel je vrij om tips te sturen.

   Beantwoorden
 3. Dademira
  Dademira zegt:

  Net vernomen dat pod2g alle exploits heeft voor een jb op 5.1 zal nog ff duren voor hij publiek wordt
  quote Pod2g:
  pod2g@pod2g
  News: we have all exploits required to do a new jailbreak. I’m working on bypassing ASLR at bootup.
  dus ff wachten nog

  Beantwoorden
   • Dademira
    Dademira zegt:

    Geen probleem ik ben zelf altijd diverse sites aan het afgaan voor nieuwtjes en kwam deze tegen. Ik weet ook dat er geen nieuw filmpje is dus die mensen moeten niet zeuren het gaat erom dat het filmpje hoort bij het artikel dat geschreven wordt enkel de inhoud wijzigt vandaar UPDATE… Verder is dit een goede site site voor tips info en de belangrijke tweaks en tips sommige nemen er een hoop onzin bij als ze maar iets te melden hebben…
    Keep it up and going

    Beantwoorden
   • Henry
    Henry zegt:

    Zucht .. Ik geloof het wel als er geschreven wordt dat de nieuwe jailbreak op 5.1 er aan zit te komen maar dat weet toch iedereen al wel. 😉

    Beantwoorden
  • Dademira
   Dademira zegt:

   Wat ik bedoel te zeggen is dat ik soms zo moe wordt van het nuttelose commentaar van mensen niet allen hier maar ook op bv iphoneclub opmerkingen zoals dat wisten we al en over de video dat die al oud is enz en een uitleg dat het filmpje gewoon bij dit artikel hoort en er geen nieuwe is… En dat ik ook gewoon sites afstruin voor info en dat de ene site sneller is als de andere en dat menig site alles om apple heen bericht geeft en hier de mooie interesante dingen…
   Wat ik uiteindelijk wil zeggen is Top site blijven doorgaan zo…

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *