De afgelopen jaren hebben we geweldige ontwikkelaars en ontwerpers gezien die erg mooie concepten en tweaks maakten voor iOS. In feite, ik ben op het punt gekomen dat Jailbreaken benodigd is geworden voor mijn iOS toestellen door de manier waarop ze nu zijn geconfigureerd. Tweaks zoals Auxo hebben de manier van werken met de toestellen veranderd en laten zien dat er geweldige ideeën voortkomen uit de jailbreak community via het Cydia platform. Onze aandacht gaat dit keer naar Velox en het is gisteren gelanceerd.
velox
Velox doet dingen met je Home screen zoals je wenste dat het altijd zou zijn. Simpel en snelle bewegingen op je home screen icoontjes zorgen voor interactie met de applicaties zonder ze in zijn volledigheid te openen.
In sommige gevallen, bijvoorbeeld met Settings, krijg je toggles te zien waarmee je snel services in/uit kan schakelen. Met de Notitie app kan je snel een notitie toevoegen. Eigenlijk iedere app die notificaties heeft kan gebruikt worden om een quick preview van ieder bericht/notificatie te tonen zonder dat het te veel tijd kost.
Als je hem aan gaat schaffen in Cydia, hij is beschikbaar via de BigBoss repo voor een bedrag van $1,99. Een koopje voor deze functionaliteit. Zie hieronder een demonstratie video van de heren van idownloadblog.

 
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *