iReb is voor het eerst in 10 maanden geüpdatet naar iReb versie 5. iReb 5 is een applicatie voor Windows gemaakt door iH8sn0w die je in staat stelt herstel errors (zoals 1015) te omzeilen als je herstelt naar een custom firmware.
Hij is geüpdatet met kleine verbeteringen. De applicatie werkt nog niet voor de iPhone 4S of de iPad 2 aangezien daar nog geen bootrom exploit voor is. De applicatie werkt wel voor toestellen gebaseerd op de A4 chip of oudere toestellen.
Het nieuws komt van iH8sn0w die dit vanmiddag tweette:

De verbeteringen bevatten problemen met USB 3.0 compatibiliteit, snelheidsverbeteringen voor de iPod Touch 1G en iPhone 2G. Daarnaast zijn problemen met het herkennen van DFU modus opgelost. Ook is de limera1n/steaks4uce payload verbeterd op iOS 4 firmwars. De applicatie is qua grootte verklein naar maar liefst  390 KB.

iReb 5 is alleen voor Windows. Je moet iTunes 10 geïnstalleerd hebben voordat iReb 5 gebruikt kan worden. Het werkt met firmware versies van iOS 3 tot iOS 5.0.1. Als je een gebruiker bent van iReb kan je hem downloaden van iH8sn0w.com. Daar kan je ook de rest van zijn tools downloaden.
Ga jij iReb 5 downloaden? Deel het in de comments!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *