Het is niet genoeg om je van deze planeet af te blazen als je bij de standaard Apple firmware blijft. Als de volgende twee eigenschappen te zien zijn in de volgende GreenPois0n jailbreaktool wordt het helemaal leuk om te jailbreaken.

Met alle spanning omtrent de vrijgave van GreenPois0n RC5, die echt snel verwacht wordt, zijn er een aantal mysterieuze tweets verschenen van leden van het Chronic Dev Team met informatie over een aantal leuk, speciale karakteristieken.

Een tipgever, met de naam Slurpeeking, verteld dat in de volgende versie van GreenPois0n we een ‘verbose boot’ (zie bovenstaande filmpje) kunnen verwachten en gepersonaliseerde opstartlogo’s (een afbeelding naar keuze als je je toestel opstart). Daar heb je het dus: de volgende GreenPois0n zal een nieuwe stap zijn in het personaliseren van je jailbreak tijdens het jailbreaken.
Wat is er nog meer naast het woord van een tipgever? Nou, er zijn een aantal tweets opgedoken van mensen die bekend zijn in de jailbreakwereld, mensen zoals pod2g en p0sixninja. Hieronder de tweets die door hen zijn geplaatst:

@pod2g can we get verbose boot back with your exploit? :P
@ven000m if I answer to this, I give some intel.

3 antwoorden
  1. andre
    andre zegt:

    Ziet er goed uit, hoepelijk komt de JB snel.. me Ipad is nu tethered
    @ Morteza , als je “pingchat of whats app” download op je blackberry en iphone kan je samen gratis pingen 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *