Het ziet ernaar uit dat we niet al te ver zijn van een untethered jailbreak voor de iPhone 4S en de iPad 2 op iOS 5.0.1. Pod2g, het genie achter de iOS 5 exploit voor zowel de A4 toestellen als de A5 toestellen, heeft een video geplaatst op zijn blog die laat zien dat zijn iPhone 4S gejailbreaked is op iOS 5.0.1, volledig untethered!

Pod2G plaatste het volgende op zijn blog:

My friend @DHowett made a video of an untethered 4S iPhone 4,1 running iOS 5.0.1 some days ago.
@DHowett is a famous iOS developer and a member of the Chronic Dev Team.
Only a few to wait now.

Eerder vandaag, een lid van het zogenaamde “Dream Team”, tweette de legendarische iPhone hacker Planetbeing meer voortgang op de A5 jailbreak (voor de iPhone 4S en de iPad 2), dat niet-getekende code door Apple draaide op zijn iPhone 4S.

@planetbeing: Finally got unsigned code running on my 4S with the stuff that will go into the new jailbreak!


Geen van de Dev Teams heeft bekend gemaakt wanneer de untethered jailbreak voor de iPhone 4S en de iPad 2 beschikbaar komt, maar Pod2G vermeld dat het nu echt nog maar enkele dagen kan duren.
Ondertussen, als je inmiddels nog niet hebt geüpdatet  naar iOS 5.0.1, raden we sterk aan dat je dit nu doet! Het blijkt namelijk dat de Corona untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 wordt gedicht met de komst van iOS 5.1 en iOS 5.0.1 niet meer zal ondertekenen. Als je eenmaal (per ongeluk) op iOS 5.1 zit kan je NIET meer downgraden naar iOS 5.0.1 aangezien daar geen kernel exploit voor is, maar een userland-exploit die dus softwarematig gedicht wordt.
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=rDBHXbwgdc4′]
Join the Forum discussion on this post

4 antwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Belangrijk is dat ze voortgang laten zien middels reacties op twitter en met video’s. Als we dit in acht nemen en niet te veel kijken naar ‘volgende week’ mogen we aannemen dat de jailbreak s nel verschijnt.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *