Lang voordat Apple aan kwam zetten met Multitasken kwam chpwn om de hoek kijken met de app ProSwitcher. In feite is dit een kloon van WebOS kaart systeem en was in staat om bij een gejailbreakte iphone snel te wisselen tussen applicaties die op de achtergrond draaiden. Chpwn is terug van weggeweest met de app VoiceActivator.

Deze keer heeft de ontwikkelaar iets vervangen voor iets wat Apple heeft gebouwd: Voice Control.
Zijn laatste ontwikkeling, VoiceActivator, neemt de door Apple ingebouwd Voice Control naar een hoger niveau. Als je je iPhone hebt gejailbreakt en je installeert VoiceActivator via Cydia, kan je bij de instellingen bijna alles instellen wat je hartje begeert met betrekking tot Voice Control.
Als je Google zegt opent hij bijvoorbeeld Safari met Google als webpagina, ideaal. Zo zijn er nog veel meer opties te verzinnen.
VoiceActivator: $4,99 in Cydia.

3 antwoorden
 1. Andre
  Andre zegt:

  Perfect proggie even uitgetest, je kan o.a. al je favoriete Apps lanceren met een Voice command, heel handig als je er veel hebt dit kost minder tijd dan er naar te zoeken in je mappen of door te scrollen. Maar ook je favoriete websites. Tevens als je hem op speak zet, kan je met 1 woordje de Voice commander hele zinnen laten zeggen.

  Beantwoorden
 2. Kevin
  Kevin zegt:

  Net op m’n iPod 4G gezet, Werkt prima echt een aanrader. Gewoon snel je App openen die je wilt open, zonder lang op het Springboard liggen te zoeken!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *