vWallpaper is een van de oudere tweaks die ontwikkeld is in het begin van het Jailbreak tijdperk. De tweak stelt ons in staat een video als wallpaper te kiezen, zoals de naam al verraadt. Apple staat ons alleen toe om een statische wallpaper te kiezen dat pas geintroduceerd werd met iOS 4. Daarvoor hadden we Winterboard nodig om dit te realiseren.

Vandaag heeft vWallpaper een update gekregen naar V2 die iOS 5 ondersteund en perfect werkt met de nieuwe untethered jailbreak voor iOS 5.0.1. Het werkt hetzelfde als voorheen, maar weet dat vWallpaper 2 nog steeds in Beta fase is.
vWallpaper komt met een kleine bibliotheek aan opties en wallpaper instellingen waarmee je meerdere wallpapers kan downloaden van andere bronnen, maar komt met 1 standaard achtergrond dat een bliksem video is. En om eerlijk te zijn is de bewegende video behoorlijk cool. Het enige waar je je zorgen om moet maken is de duur van je batterij, helaas.
De video’s zijn of kleine video’s of .gif animaties die zich achter elkaar afspelen. Het zal niet stoppen totdat je vWallpaper weer uitschakelt. Als je vWallpaper 2 installeert krijg je een icoontje op het thuisscherm te zien waar je de instellingen kan wijzigen. Het programma is afhankelijk van een aantal andere bestanden die ook automatisch geïnstalleerd worden. Allereerst zal de applicatie circa 313 MB aan ruimte op het toestel in beslag nemen.
Als je vWallpaper 2 wilt proberen kan je hem downloaden door de volgende bron toe te voegen:

http://deb.danstaface.net

Natuurlijk zullen Android gebruikers nu gaan roepen dat het na-apen is, maar dit laat de oneindige mogelijkheden op iOS 5 maar weer eens blijken. Ik denk dat vWallpaper 2 erg leuk is om te laten zien aan anderen en raad het dan ook aan om eens te proberen. Als de batterijduur tegenstaat gooi je hem gewoon weer weg.

  • Naam: vWallpaper 2 voor iOS5/ARM7
  • Prijs: gratis (de beta in ieder geval)
  • Repo: http://deb.danstaface.net
  • Ontwikkelaar: skrew
  • Versie: 0.0.8-1
  • Waardering: 4/5

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *