De meest recente Pangu jailbreak is nog maar even uit en word al erg veel gebruikt. De jailbreak-community is daarom een bron van informatie voor als er iets fout gaat. Omdat het pas de eerste versie van de Pangu jailbreak voor iOS 9.3.3 is, zullen er soms nog wat dingen fout kunnen gaan.
Pangu 25pp logo
Een aantal gebruikers geven aan dat hun toestel vanzelf opnieuw opstart en het dan niet mogelijk is om de PP jailbreak te draaien zodat je semi-tethered toestel weer van een jailbreak voorzien is. We laten hieronder zien hoe je de Pangu/PP re-jailbreak weer uitvoert na een herstart van het toestel.

 1. Zet je toestel uit.
 2. Zet je toestel weer aan met de Power knop en houdt tegelijkertijd de Volume knop naar Boven in tot het moment dat het Apple logo verschijnt, laat dan de  Power knop los maar houdt de Volume knop naar boven ingedrukt tot hij helemaal is opgestart. Laat dan ook deze los. iPhone-6-power-button

  Inhoudsopgave

  +

  Volume-knop-Boven

 3. Open de App Switcher door te dubbelklikken op de Home (Touch ID) knop. Sluit vervolgens alle apps door ze naar boven te vegen zodat ze niet meer op de achtergrond actief zijn.Homeknop
 4. Open nu de PP jailbreak app (Pangu 25pp logo)
 5. Druk op de grote circel en lock je toestel door 1 keer kort op de Power knop te drukken.

Photo-2016-07-25-14-52-12_0003
iPhone-6-power-button

6. Als het goed is hoor je nu de Push notificatie te krijgen en is het toestel weer in een gejailbreakte staat.

Pangu notificatie
7. Als je daarna nog steeds problemen hebt om de jailbreak aan de praat te krijgen, open dan eerst de Pangu app en laat deze op de achtergrond draaien voordat je verder gaat met Stap 1 in deze handleiding. En dan bij Stap 3, in plaats van alle apps te sluiten, sluit de Pangu/PP app niet en open de Pangu/PP app. Druk op de cirkel en dubbelklik dan snel op de Power knop om zo het toestel handmatig te locken. Nu hoor je de bovenstaande notificatie weer te zien en zal het toestel respringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *