Als je een oud toestel hebt van Apple, kan je er niet veel meer mee. Velen van ons hebben een oude iPhone of iPod Touch in hun lade liggen zonder er mee weten wat er mee te doen. Je wilde iOS 6 uitproberen, maar dat wordt niet meer ondersteund op een oud toestel, laat staan iOS 7.

Whited00r
Neem als voorbeeld de iPhone 3G. Dit was vroeger een erg goed toestel en het toestel dat Apple echt op de radar heeft gezet. Het is nog best wel bruikbaar als het maar geen zware processen moet uitvoeren, en als je batterij nog een beetje mee kan gaan. iOS 7 zal te zwaar zijn en ook niet logisch zijn om op een oud toestel te laten draaien.
Daarom is er een soort van oplossing. Een oplossing die komt in de vorm van een zwaar aangepaste iOS firmware, die zodanig is aangepast dat hij lijkt en voelt alsof er iOS 7 op draait. Geïnteresseerd?  
Whited00r7-3
Whited00r is er al een tijdje en bracht vorige iOS versies naar hardware die niet meer ondersteund worden door Apple. Nu is er echter een nieuwe versie uit van Whited00r.  

Whited00r 7 brings the look and feel of iOS7 to older devices no longer supported by Apple. Our firmware has been engineered to replicate iOS7 down to the smallest detail. Whited00r’s first priority is speed. None of the modifications Whited00r makes to your device will slow it down.

Meer dan alleen een thema brengt Whited00r je een iOS 7 camera, multitasking, control center en meer naar de volgende toestellen:

  • iPhone 2G & 3G
  • iPod Touch 1G, 2G

De installatie komt compleet met de AppStore en Cydia. Ook is er een applicatie toegevoegd genaamd AppTimeMachine die blijkbaar apps kan installeren die niet meer ondersteund worden op oude hardware. Best wel gaaf toch?
Whited00r7-2
Natuurlijk zal het niet zo vloeiend en mooi draaien als iOS 7 op een iPhone 5s, maar het is in ieder geval leuk om mee te spelen.
Je kan Whited00r hier downloaden.
Het zip bestand komt met het aangepaste IPSW bestand en Redsn0w, zodat je deze via Extra-> DFU mode erop kan zetten.
 

Join the Forum discussion on this post

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *