Het jailbreaken van een Windows telefoon is nooit zo lastig geweest vergeleken met de gelimiteerde methodes die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld de Apple iPhone.


De Ontwikkelaar-unlock kost $99,- en dat is voor de meeste van ons gewoon een te dure oplossing. Daarom keren veel mensen zich naar de Chevron unlock optie die voor een fractie van de prijs een goede oplossing is met een prijskaartje van $9,- per toestel.
Ondanks dat Chevron zijn taak doet voor een lage tarief, is een gratis optie altijd welkom.
Dat is waar WindowPhoneHacker in beeld komt. De man achter het WindowBreak Project heeft geen introductie nodig en heeft al meerdere tools beschikbaar gesteld voor Windows Phone gebruikers. Specifiek voor Samsung toestellen om hun toestel gratis te unlocken door gebruik te maken van een kwetsbaarheid in de Zipview applicatie.
Het is belangrijk om te onthouden dat het meer een experimenteel project is.
De kwetsbaarheid werkt eigenlijk voor ieder toestel, maar een bepaald aantal zaken bieden weerstand tegen het soepel lopen van de jailbreak. Samsung toestellen kunnen gemakkelijk getweaked worden vanuit de diagnose app, maar anderen werken nog niet helemaal zoals het hoort.
Voor deze reden heeft de ontwikkelaar jouw hulp nodig voor het WindowBreak Project als je een Windows toestel hebt en op zoek bent naar een unlock. Je bent speciaal als je een Nokia of een HTC hebt die draait op Windows. Voor meer informatie ga naar het XDA ontwikkelaars forum hier.
Als je inderdaad in het bezit bent van een Samsung Windows toestel is hier een simpele handleiding hoe je snel een unlock kan bewerkstelligen:
Stap 1: Open Internet Explorer op je toestel en ga naar http://windowsphonehacker.com/windowbreak 
Stap 2: Selecteer WindowBreak Me.
Stap 3: Ga naar de nummerkiezer, en open het diagnose menu door het volgende in te typen: ##634#
Stap 4: Open de GPRS Manager door dit in te typen: *#9908#
Stap 5: Je zult zien dat WindowBreak gekopieerd is naar die folder. Druk daarop en Sla op.
Stap 6: Je toestel is met succes gejailbreaked en je toestel is unlocked! Start je toestel opnieuw op en je bent er klaar voor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *