WWDC
Een van de evenementen waar ik persoonlijk erg naar uit kijk is het World Wide Developers Conference (WWDC) dat Apple jaarlijks organiseert. Het evenement vindt dit keer plaats van 2 t/m 6 juni 2014 in San Francisco.

In eerste instantie is het bedoelt voor een bepaalde doelgroep; ontwikkelaars zoals de naam al kenbaar maakt. Tijdens deze dagen komen 1000 Apple engineers en 5000 ontwikkelaars bij elkaar om bepaalde workshops en presentaties bij te kunnen wonen.  Deze 5 dagen zijn voornamelijk gericht op de ontwikkeling van de Apple software waaronder iOS, Mac OSX, Apple zijn programmeeromgeving, iTunes etc.
Om niet alleen ontwikkelaars maar juist iedereen bij dit event te betrekken kondigt Apple vrijwel ieder jaar hun nieuwe producten aan. In dit geval weten we dat OS X een van de grote thema’s zal zijn van dit event. Daarnaast zal ook iOS 8 ter sprake komen.
ios8
 
osx
De geruchten van de afgelopen tijd waren enorm breed. Van een Apple TV naar de iWatch tot de iPhone 6. Wat er van waar is en wat er gepresenteerd gaat worden is nog speculatie. Juist dat gevoel maakt het leuk om naar uit te kijken.
Morgen om 19:00u Nederlands tijd zal Apple voor iedereen een stream op hun website klaar hebben staan van de Keynote om deze onthullingen live mee te maken. Normaal gesproken zijn dit sprekers als Tim Cook (die natuurlijk het stokje van Steve Jobs heeft overgenomen), Craig Federighi, Jonathan Ive en Philip Schiller.
Zodra het event voorbij is zullen we een samenvatting van de gepresenteerde onthullingen hier plaatsen.
Wat hoop jij dat gepresenteerd gaat worden? Laat het iedereen hieronder weten!
 
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *