Afgelopen weekend lieten we zien dat het mogelijk is om iOS 7.1.1 te jailbreaken. i0n1c en Winocm bewezen dat door een video en foto’s te plaatsen van een gejailbreakte iPhone 5c en iPhone 4. Beide jailbreaks zijn untethered.

Nu is er nog een ontwikkelaar die we niet eerder hebben gezien, die een kleine verrassing in petto heeft.

iOS 7.1.1 jailbreak Jang

Yeongjin Jang (lastige naam!) heeft een demonstratievideo gegeven waarin hij laat zien een niet gesigneerde app te installeren. Dit laat hij zien op een gejailbreakte iPhone 5S dat draait op iOS 7.1.1. Het ziet er echter uit dat dit een tethered jailbreak is.

De vier minuten durende video zal hoop geven aan mensen die vast zitten op iOS 7.1 en hun toestel willen voorzien van een jailbreak.

We hebben nu 3 verschillende kwetsbaarheden (als het goed is) ontdekt door 3 verschillende hackers om iOS 7.1.1 te jailbreaken en dus op de laatst uitgebrachte firmware.

i0n1c heeft bevestigd dat de jailbreak van Y. Jang legitiem is. We zijn zelf erg nieuwsgierig waar al deze ontdekkingen ons naartoe leiden. We hopen dat er daadwerkelijk iemand aan een goede jailbreaktool werkt en deze uitbrengt voor het brede publiek.

Zie hieronder de video van Y. Jang waarin hij het proces van opstarten laat zien en als bewijs een ongesigneerde applicatie installeert, dat zonder jailbreak niet mogelijk moet zijn.

Join the Forum discussion on this post

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.