De afgelopen weken, sinds de komst van de Evasion jailbreak en de update van Winterboard zijn er veel, en dan bedoel ik ook veel, thema’s toegevoegd aan Cydia. In een poging de mooiste thema’s te laten zien benoemen we vandaag een aantal thema’s.
Als je een thema benoemd wilt hebben in een volgend bericht, kan je dat melden als commentaar, onder het blog bericht.

Mojo for iOS 7

iOS-7-Mojo

We beginnen met wat Nederlandse trots. Dat is Mojo ontworpen voor iOS 7 en ontwikkeld door Kubilay Sapayer, woonachtig in Nederland. Dit thema heeft wat weg van een volgend thema, Acies, en is een van mijn favorieten in deze reeks. Mojo combineert ‘platte’ kleuren en schaduwen om een ontwerp te bewerkstelligen die goed past bij iOS 7. Ik vind het er mooi uitzien en het thema is nog gratis ook, te vinden in Cydia via de BigBoss repo.
 

Carla

iOS-7-Carla
Winfis Design heeft zijn Carla thema voor iOS 7 aangepast met een flat, maar toch gedetailleerd uiterlijk. De ontwerpers hebben getracht alle onnodige elementen vanuit het thema te verwijderen, maar toch de bekende kenmerken te behouden. Carla is een universeel thema voor de iPhone, iPad en iPod Touch met meer dan 200 kleurrijke icoontjes. Het thema is te vinden voor een bedrag van $ 1,99 in Cydia.

Radiance

iOS-7-Radiance
Ook weer een prachtig thema is Radiance, ontworpen door een Mexicaanse ontwerpen genaamd Eduardo Lan Lopez, die bekend is van het Soft Remix thema. Geinspireerd door het Newport thema geeft Radiance je aangepast en subtiele icoontjes voor alle standaard apps en een groeiend aantal third-party icoontjes. Radiance voor iOS 7 is gratis te vinden in Cydia ook via de BigBoss repo.

Acies

iOS-7-Acies
Decke, een ontwikkelaar uit het warme en mooie Florida en de ontwikkelaar van Accendo en Flaterize, heeft een thema uitgebracht genaamd Acies. Met een nauwkeurig uitgekozen kleur palette geeft dit thema een fris uiterlijk aan de standaard iOS 7 icoontjes. Acies werkt op iPhone, iPads en iPod Touches die draaien op iOS 7. Je betaald er $ 1,29 voor vanuit Cydia via de MacCiti repo.

7ransparency

iOS-7-7ransparency
Met eenvoudigheid in gedachten is het nieuwe iPhone thema van Mike Birkeyuses opgesteld om een zelfde uiterlijk als het Control Center te bewerkstelligen. 7ransparency komt met negen verschillende kleurtonen die geactiveerd kunnen worden vanuit Winterboard: geel, wit, violet, rood, roze, oranje, groen, blauw en zwart. In bovenstaande afbeelding is wit gebruikt. Het thema is gratis te vinden vanuit Cydia via de BigBoss repo.
 
De wallpaper die hier gebruikt is kan je hier vinden (klik erop).
Wallpaper-iOS-7
Welke thema’s wil jij volgende keer gepost zien?

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *